O nas

ROTOKS SLOVENIJA je podjetje, ki se ukvarja s celovito oskrbo strank na področju prodaje in servisiranja vozil, strojev in opreme. Ekipa zaposlenih z univerzitetno stopnjo izobrazbe usmerja vse aktivnosti podjetja v zagotovitev ponudbe najkvalitetnejših izdelkov in storitev. Med glavnimi produkti so električna vozila, motociklizem, invalidska oprema in vozila, čistilni stroji, stroji za dom, vrt in obrtništvo ter vse dejavnosti, ki so povezane z uporabo teh produktov.

Vizija

Na domačem trgu želimo okrepiti sedanji položaj med ponudniki kvalitetnih izdelkov in storitev ter s pomočjo strokovnega kadra postati najbolj zanesljiv dobavitelj in izvajalec. Z aktivnim sodelovanjem na področju e-mobilnosti, stremimo v prihodnost, ki bo z uporabo naših kvalitetnih e-vozil, strojev in opreme, okolju prijazna in bo zagotavljala brezogljični odtis ter zmanjšala količino odpadkov z uporabo kvalitetnih produktov s podaljšano življensko dobo.

Poslanstvo

Naša osnovna naloga je izpolnjevati vsa pričakovanja in zahteve strank, dosegati njihovo zadovoljstvo in ohranjati dolgoročno partnerstvo. Stranke pri nas dobijo celovito ponudbo, od svetovanja pred nakupom do popolne oskrbe po nakupu. S stalno pripravljenostjo smo vam na voljo 24/7 in vam zagotavljamo, DA VAM BO ORODJE V PONOS, POSKRBI ROTOKS.

Cilji

Za uresničitev zastavljene vizije podjetja je bistven nadaljnji uspešen razvoj podjetja. Cilj je vzdrževati kakovost ponujenih izdelkov in opravljenih storitev na najvišji ravni ter jih stalno izboljševati, pridobiti kakovostna priporočila ter biti prepoznaven tako doma kot v tujini ter dolgoročno in uspešno sodelovati s poslovnimi partnerji. Še naprej si bomo prizadevali prepoznavati potrebe naših strank, da bomo lahko zadovoljili tudi najzahtevnejše.

Naša zgodba

Moje ime je Primož Urbančič in sem nosilec dejavnosti od leta 1998. Po izobrazbi sem univerzitetni diplomirani inženir strojništva, VII. Stopnja, smer motorji z notranjim zgorevanjem. Podjetje Rotoks je družinsko podjetje, žena je prokurist ter vodi finančni del, 21 letni sin, ki je študent, pa sodeluje pri komercialnem delu, oglaševanju in servisni storitvi. Naša glavna dejavnost v začetku je bila hišniška dejavnost.
Stranke pri nas dobijo celovito ponudbo, od svetovanja pred nakupom do popolne oskrbe po nakupu. Za vse informacije smo vam na voljo 24/7, da vam bo orodje v ponos, poskrbi Rotoks.
 • Prodajamo in servisiramo vse bencinske, električne in akumulatorske stroje za dom, vrt in obrtništvo,
 •  Prodajamo in servisiramo kolesa, bencinske in električne skiroje, mopede, skuterje, motorna kolesa in štirikolesnike,
 • Prodajamo in servisiramo invalidsko opremo, invalidske vozičke in skuterje,
 • Prodajamo in servisiramo čistilne stroje in opremo
 • Izvajamo ostrenje nožev, škarij, listov krožnih žag, verig motornih žag ter vseh rezil ročnega in motornega orodja,
 • Brezplačno vam zamenjamo pri nas kupljen akumulator v vozilu,
 • Popravljamo in varimo plastiko,
 • Opravljamo ultrazvočno čiščenje.

Zadnja 3 leta se širimo na področje medicinskih pripomočkov in opreme, kjer smo bili v preteklosti prisotni samo s servisno storitvijo za električne vozičke in električne skuterje, glede na veliko povpraševanje naših strank po nakupu novih invalidskih pripomočkov smo v letu 2018 pričeli tudi s prodajo invalidskih pripomočkov, vozil in opreme.
Ukvarjamo se tudi s prodajo in servisom malih vrtnih strojev in orodij za dom in obrtništvo, skuterjev, koles z motorjem, motornih koles, kmetijske mehanizacije, sklenjene imamo pogodbe za zastopanje, prodajo in vzdrževanje s Husqvarna Group, Tabakum d.o.o. , Rotar d.o.o., Opara d.o.o., Caeb Italija, Allett Anglija, Honda As Trzin, Piaggio Group,..

Že več let imamo odprto (zakupljeno) trgovino na Bolhi ter na AvtonetuZ objavami smo tudi stalno aktivni na Facebooku, Googlu in Instagramu.

Za zastopanje na slovenskem trgu imamo podpisane ekskluzivne pogodbe z naslednjimi tujimi dobavitelji:

 • Allett Limited Anglija (vretenaste kosilnice za angleško trato doma ali na nogometnih in golg igriščih),
 • Afikim Electric Vehicles Izrael (električna vozila za invalide in golf igrišča),
 • Airwheel Europe S.A. Belgija (pametni električni invalidski vozički),
 • Trendmobil GMBH Nemčija (invalidski pripomočki, oprema in vozila),
 • Triride S.R.L. Italija (invalidska vozila),
 • Antano Group Italija (invalidski pripomočki, oprema in vozila),
 • Z-TECH Bike KFT. Madžarska (invalidska vozila in električna vozila),
 • CAEB International SRL Italija (kmetijski stroji, balirke),
 • D.I. S.R.L. Distribuzione Italija (čistilni stroji in oprema),
 • Velocifero Kitajska (električni skiroji in vozila),
 • Milati Grass Machines B.V. Nizozemska (profesionalni kosilni stroji)
 • Silence Scutum Logistics S.L. Španija (prvovrstni električni skuterji za dostavo, vzdrževanje, policijo, redarstvo in vsakodnevno vožnjo),

Poleg zastopanja in prodaje se ukvarjamo tudi z naslednjimi storitvami (tudi na Bolhi): – Hišniška dejavnost; – Čiščenje; – Servis in popravilo strojev, vozil, orodij in opreme; – Čiščenje garaž, parkirnih mest, parkirišč, skladišč; Čiščenje teras, preprog, marmorja, granitogreza, tlakovcev; – Ostrenje in brušenje rezil vretenastih kosilnic do 105 cm; – Ultrazvočno čiščenje; – Varjenje plastike,..

V letu 2018 smo postali zastopnik za čistilne stroje Roots italijanskega dobavitelja, s katerimi smo že prisotni na slovenskem trgu na področju prodaje, čiščenja, servisa in izposoje.

V zadnjem letu smo zelo aktivni tudi na področju električnih vozil, predvsem dvo in trikolesnih motorjev in skuterjev. V letu 2020 je na tem področju predvidena širitev, saj smo podpisali več pogodb z evropskimi dobavitelji električnih vozil. Želimo biti glavni ponudnik električnih dvo in trikolesnih vozil na območju Slovenije, s kompletno oskrbo strank, tako z vidika pred in poprodajnih aktivnosti.

Davčna številka SI: 84479850

Matična: 1246518000

Rotoks, servis, trgovina in storitve
Primož Urbančič s.p.
Direktor Primož Urbančič, univ.dipl.inž. str.