Dostavna vozila

Dostavna vozila Silence

Že nekaj časa je Silence vodilno podjetje v proizvodnji električnih skuterjev v Evropi. Sedež podjetja se nahaja v Barceloni, prav tako, tudi obrat proizvodnje. Z namenom izboljšanja učinkov izpušnih plinov na okolje, so se odločili, da ustvarijo odlične električne motorje, ki so narejeni v Evropi. Električni skuterji prav tako zmanjšujejo hrup v mestih in s tem pripomoreju k zmanjšanju zvočnega onesnaževanja.

Upravljanje z večjim številom vozil se je že pri veliko podjetjih izkazalo, da je za to potrebno veliko časa. Rotoks ima več kot 10 let izkušenj na področju servisiranja in upravljanja flote vozil. Nudimo celotno rešitev za upravljanje flote dostavnih vozil.

Smo primerno usposobljeni za profesionalno upravljanje flote vozil. Ob pojavu težav smo mi tisti, ki jih odpravimo hitro in učinkovito, vi pa lahko čas porabite za druge pomembne zadeve.

Skuterji so zasnovani tako, da lahko prevažajo velike količine tovora. Uporabljajo jih tako podjetja za dostavo hrane, kot tudi pošte po vsej Evropi. 

Odgovori na pogosta vprašanja

Za servis vozil je vedno poskrbljeno. Na voljo smo 24/7. Delujemo tudi na terenu in napake odpravimo, kar na mestu kjer je obtičal voznik motorja.

Za nadzor vozil obstaja aplikacija, ki vam ves čas kaže trenutno lokacijo vozila.

Skuterji imajo 149km dometa.

Da, baterija je zasnovana tako, da ima lastno ogrevanje in lahko deluje na temperaturah od -20 do 55 stopinj celzija.